https://i0.wp.com/www.bierbrouwerijdemagistraat.nl/wp-content/uploads/2020/11/Sams-soulfood-wit@2x-e1604351678376.png?fit=437%2C171&ssl=1

Wat is Soulfood eigenlijk?

SOULFOOD is voedsel voor de ziel!

Van oorsprong komt soulfood voort uit de Afro-Amerikaanse keuken in de jaren ’60. In tijden van schaarste zocht men naar goedkope producten, zodat er toch te eten was. De bereiding zorgde ervoor dat het eten fijn van smaak was en goed vulde. Door de jaren heen is de definitie breder geworden. Tegenwoordig is Soulfood nog steeds voor de ziel en moet het vooral uit het hart komen. Gemaakt met liefde voor verse producten en met veel smaak bereid.

Dat is ook waarom De Magistraat en Sam het concept Sam’s Soulfood hebben ontwikkeld. Inspiratie van over de hele wereld vertaald naar heerlijke gerechten, rechtstreeks uit het hart.

Zolang het Bierlokaal gesloten is, kun je hieronder steeds wisselend Soulfood bij ons bestellen en warm afhalen. Je hoeft dus niets meer zelf klaar te maken.

Eet smakelijk!

https://i0.wp.com/www.bierbrouwerijdemagistraat.nl/wp-content/uploads/2020/11/Sam-portret-1.jpg?resize=320%2C504&ssl=1

Bestel hieronder je eten en eventueel koud bier erbij! Lekker makkelijk, direct aan tafel (of op de bank). Als je in de winkelmand klikt op bestelling plaatsen, kun je vervolgens de afhaaldag en -tijd aangeven.

Je kunt ook bellen om te bestellen: 0183-79 45 28.

Afhalen kan op donderdag, vrijdag en zaterdag.

Bestel hier koud bier voor bij Sam's Soulfood. Als je ongekoeld bier wil bestellen, klik dan hierboven op de webshop.

De Dijkgraaf – Lager

2,10 incl. BTW

Een lekker frisse, Tsjechische stijl lager.

De Heemraad – witbier

2,25 incl. BTW

De Scheepstimmerman – tripel

2,60 incl. BTW

Stevige tripel met 9,5% alcohol.

De Waarsman – weizen

2,30 incl. BTW
0
    0
    Jouw bestelling
    Bestelling is leegTerug naar winkel